Velkommen til våre supportsider

Her vil vi samle alle våre hjelpefiler og dokumentasjon.
Her vil du også finne alle henvendelser du har sendt til oss.
Man kan også benytte epost for å kontakte support: support@telsys.no

Formålet med disse nye hjelpesidene er å samle all informasjon på en plass, samt gi deg som bruker mulighet å komme med innspill, ideer eller bidra med tips til andre brukere.

Vi er også tilgjengelig på telefon 64 00 00 00 (man-fre, 08.00 til 16.00)

Hva kan jeg gjøre:

• Registrer en support konto hos oss.

Registrer deg slik at du kan sende henvendelser og delta i våre diskusjonforum.

Få hjelp i vår kunnskapsbase.

Gå til vår kunnskapsbase for å finne nyttig informasjon om våre produkter.

• Sende inn supporthenvendelser.

Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du sende en supporthenvendelse til oss. Er det ett genererelt problem som kan være av interresse for andre kan man lage en sak i produktforumet.

• Komme med tilbakemeldinger eller ideer.

Vi setter pris på tilbakemeldinger eller ideer fra våre kjære kunder. Du kan komme med tips her.

• Abonner på forum

Du kan automatisk motta epost eller rss feed når det kommer nye hjelpefiler eller driftsmeldinger ved å abonnere på ett forum! PS! Du må være logget inn som bruker for å automatisk motta nye meldinger som kommer i ett forum.