Backup til lokal disk - seed load

Hei,

For å ta backup til lokal disk, kan du følge disse stegene:

1. Klikk på "Backup" i bacupklienten.
2. Velg backupsettet du ønsker å ta backup av i rullegardinmenyen.
3. Velg "Lokal harddisk (Seed Load)" under "Backup til", og pek til den eksterne USB-disken din.
4. Sørg for at du avmonterer USB-disken skikkelig når backupen har fullført: Høyreklikk på USB-ikonet nede ved klokka i Windows og klikk på "Løs ut" ved siden av den eksterne diskens oppføring. Når Windows sier fra, kan du koble disken fra maskinen din.
5. Pakk ned og send disken til følgende adresse:

Si gjerne fra hvis du ønsker hjelp til noen av stegene, så kan vi koble oss på med fjernhjelp og assistere!