Endre midlertidig mappe for backupfiler

Når man installerer ett nytt backupsett vil denne automatisk velge en midlertidig mappe under brukerkontoen som man benyttet til installasjon av klienten. For eksempel c:/users/administrator/.obm/temp/

Når en backup kjører vil alle filer bli lastet til dette området og pakket/kryptert. Man må derfor ha nok plass på denne harddisk til å ta en full backup.

Dersom man ønsker å endre sti/disk til midlertidige mapper så endrer man dette i klienten:

1. Velg først instillinger.

2. Velg "Valg" nede til venstre på backupsett du vil endre. (du kan endre backupsett i PRO klienten i nedtrekksmeny oppe til venstre)

3. Trykk på endre, under innstillnger "Midlertidig mappe for backupfiler"

4. Velg ny mappe og trykk OK.

Du har nå endret mappe for midlertidige filer.