MSSQL: BACKUP LOG is not allowed while the recovery model is SIMPLE

Backup Logs
No. Type Timestamp Backup Logs
* Info ... ...
* Error YYYY/MM/DD hh:mm [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server] The statement BACKUP LOG is not allowed
while the recovery model is SIMPLE. Use BACKUP DATABASE or change the recovery model
using ALTER DATABASE.
* Info ... ...
* Error YYYY/MM/DD hh:mm [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server] BACKUP LOG is terminating abnormally.

Feilen skyldes at databasen er satt til SIMPLE recovery model. Dette kan skape problem når periodisk sjekk blir gjennomført. Kun FULL og differnsiell backup er tillatt:

LØSNING:
Den enkleste løsningen er å endre dette ved å høyreklikke på databasen der man får feilmeldinger, og velge FULL recovery model. Se bilde nedenfor:

For mer informasjon:
http://searchsqlserver.techtarget.com/tip/0,289483,sid87_gci1069109,00.html