Kan jeg ha flere domener tilkoblet webhotellet mitt?

Du kan peke så mange domener du ønsker mot et webhotell.

MERK ! Kun Unix/Linux webhotell støtter flere vhoster (inntil 3).

Under innstillinger for ditt webhotell i kontrollpanelet så kan du legge til "Ny virtualhost". Du kaller hosten det du vil. Det opprettes da en katalog på webhotellet ditt, samt at du får mulighet til å koble til et domene til denne katalogen.

Tilkobling av domenet gjør du ved å trykke på vhosten som du akkurat opprettet, for så velge hvilket domene du ønsker å koble til.