Videresending med cloak

En cloak henter innholdet fra en annen nettside, og viser det på domenenavnet. Det er med andre ord ingen egentlig redirect. En cloak er som oftest benyttet når man ønsker å benytte mange domenenavn for samme hjemmesider, eller når man ønsker å en undersider fra et nettsted på et domenenavn. Vær oppmerksom på at en cloak kan være direkte skadelig for søkemotoroptimalisering og bør unngås.

Hvordan oppretter jeg en slik videresending?

• Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk domenet du ønsker å gjøre endringer på.
  • Velg 'Videresend domene' fra undermenyen.
  • Angi 'Cloak' som type.
  • Klikk 'Lagre'.