Videresending med status 301

Statuskode 301 angir at innholdet på siden er flyttet permanent til en annen lokasjon. Et typisk bruksområde er dersom du benytter flere domenenavn for de samme hjemmesidene, eller dersom du har flyttet sidene til et annet domenenavn. Husk at å angi korrekt statuskode er viktig for søkeoptimalisering.

Hvordan oppretter jeg en slik videresending?

1. Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk domenet du ønsker å gjøre endringer på.
  2. Velg 'Videresend domene' fra undermenyen.
  3. Angi '301' som type.