Slik oppretter du et subdomene

1. Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk domenet du ønsker å gjøre endringer på.
    2. Velg 'Redigere DNS' fra undermenyen.
    3. Klikk 'Ny post'.

Du må nå velge type, vanligvis A eller CNAME. Dersom du skal peke subdomenet til en IP-adresse velger du type A. Hvis du skal peke til et annet vertsnavn, velger du CNAME.

1. I feltet "Navn", skriv inn hva subdomenet skal hete: eksempel.dittdomene.no
  2. Angi IP-adresse eller vertsnavn i 'Innhold'.
  3. Sett TTL, vanligvis 10800[1].
  4. Klikk 'Lagre'.

Når subdomenet er opprettet vil du som oftest opprette domeneadministrasjon for subdomenet, slik at du kan kople tjenester til det i Kontrollpanelet:

1. Velg 'Domenenavn' fra menyen i Kontrollpanelet, og klikk domenet du ønsker å gjøre endringer på.
  2. Velg 'Redigere DNS' fra undermenyen.
  3. Trykk på subdomenet i oversikten over DNS-poster. Når du er på innstillingene for for ditt subdomene, Trykk så på knappen "Lag admin".

[1] - TTL betyr "Time To Live" og er en oppdateringsfrekvens på våre navnetjenere. Standard hos SYSE er 10800 sekunder, som utgjør 3 timer.