Får ikke endret artikkel, annen bruker er innlogget og redigerer.

Om du prøver å redigere en artikkel, men får melding om at artikkelen ikke kan redigeres fordi noen ander er innlogget og redigerer er løsningen:

1. Sjekk med andre som har tilgang til å redigere om dem fakstisk redigerer artikkelen.

2. Dersom ikke så kan du fjerne denne "utsjekkingen" av artikkelen ved å logge inn i administrator delen av joomla. Normalt http://dittdomene.no/administrator

3. Gå til Tools og velg "global check-in"

// <![CDATA[ var playerhost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ezs3e3921666a023b216da2f4b990bbcd9cb.s3.amazonaws.com/support/ezs3js/secure/" : "http://ezs3e3921666a023b216da2f4b990bbcd9cb.s3.amazonaws.com/support/ezs3js/player/"); document.write(unescape("%3Cscript src='" + playerhost + "flv/525C9C3F-C650-2704-C407355DAE8FEDC2.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); // ]]>