Får ikke endret artikkel, annen bruker er innlogget og redigerer.

Om du prøver å redigere en artikkel, men får melding om at artikkelen ikke kan redigeres fordi noen ander er innlogget og redigerer er løsningen:

1. Sjekk med andre som har tilgang til å redigere om dem fakstisk redigerer artikkelen.

2. Dersom ikke så kan du fjerne denne "utsjekkingen" av artikkelen ved å logge inn i administrator delen av joomla. Normalt http://dittdomene.no/administrator

3. Gå til Tools og velg "global check-in"