Her finner du programvare til Zimbra

Du finner den nyeste programvare filene til Telsys Epost bedrift ved å følge denne linken:

https://www.zimbra.com/downloads/

De viktigste filene er:

Outlook Connector for Outlook.

Dette er programvaren man installerer for å benytte Outlook som epostklient sammen med Zimbra.
PS! Ta backup av eksisterende epost før du installerer denne. Den vil fjerne alt annet som ligger i Outlooken din.

Zimbra Migration Tools - ZCS Migration Wizard for Exchange

Du benytter denne filen for å importere mail fra Outlook (pst filer) til Zimbra. Dette er noe man normalt bare gjør en gang om man har benyttet Outlook før man tar ibruk Zimbra.

Zimbra Desktop