Android: Synkronisering av delte kalendere og kontakter på Samsung Galaxy SIII

Mobiltelefoner har varierende støtte for Exchangesynkronisering når det gjelder synkronisering av delte elementer som kalendere og kontakter, samt personlige kalendere og adressebøker som ikke er definert som "rootmapper" (hoved/defaultmapper) på Zimbraserver. For eksempel har nyere iPhones hatt innebygd støtte for dette, mens de som har gått over til f.eks Galaxy SIII har opplevd at denne funksjonaliteten har forsvunnet og at et innarbeidet arkivsystem da blir ubrukelig.

Løsningen er "LVSync for Zimbra" som ligger tilgjengelig i Googles butikk - "Play".

Appen koster 22,99,- NOK, og du finner den her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lezardvisuel.contacts.sync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZXphcmR2aXN1ZWwuY29udGFjdHMuc3luYyJd