Broadcast / Masseutsendelser

Telsys ipFaks skal IKKE benyttes til å sende ut reklame til mottagere som ikke har bedt om informasjon, eller til kunder man ikke har ett kundeforhold til!

Broadcastfunksjonen benyttes i de tilfeller du har behov for å sende ut faks med informasjon til eksisterende kunder, og slike masseutsendelser skal kun sendes via printdriver! Masseutsendelser via epostklient og web vil bli stoppet av oss dersom det byr på kø i våre systemer.

Du kan kun sende til 1000 mottakere/faksnummer i en samlet utsending. Har du flere på mottakere på listen må du dele opp utsendingene og spre dem utover flere dager for å unngå kø på server.

Broadcastutsendelser blir prioritert etter enkeltfakser.

Har du fått "Godkjent" på en utsendelse vil disse legge seg i kø men de vil ikke vises i loggen på "MIN SIDE" før de blir sendt. Derfor må man ikke prøve å sende en gang til "for sikkerhetsskyld" da det fort vil hope seg opp i den totale køen.

Broadcast-funksjonen er en tilleggsmodul som krever kredittvurdering / forhåndsbetalte tellerskritt.