Her finner du programvare til Telsys ipFaks

Her finner du printdriver for Telsys ipFaks.

Velg driver utfra hvilket Operativsystem (OS) du har:

32 bit

http://www.telsys.no/filer/Telsys_ipFaks/Telsys_ipFaks.exe

64 bit

http://www.telsys.no/filer/Telsys_ipFaks/Telsys+ipFaks-64bit.exe

Var denne artikkelen nyttig?
3 av 3 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    NAVIQBAL

Prøver å laste ned 64bit versjonen, men antivirusprogrammet mitt sletter filen

BACKDOOR.GENERIC.574929

MER INFO: http://www.f-secure.com/v-descs/backdoor_w32_generic.shtml

Kan noen svare på dette?

• Avatar
    Jarle Steinsland

Hei,

Vi er kjent med at noen antivirusprogrammer tolker 64 BITS driver som Trojaner, men dette er FEIL.

Utvikler jobber med en ny versjon som ikke kan mistolkes av antivirusprogrammer, men vi har enda ikke fått noen endelig dato på denne.

• Avatar
    Jarle Steinsland

En av våre kunder har på forespørsel til Norman fått "whitelistet" 64 BITS printdriver hos de.

Siste versjon av Norman vil altså forhindre blokking for kunder som benytter disse som antivirus.

• Avatar
    post

Prover å laste ned driver, men får i stedet et label program????

• Avatar
    Hkri-ha

alt  vell